Za sva rabljena vozila uključena u program rabljenih vozila „Das WeltAuto“ kupcima će se ukazati na posebne pogodnosti koje je moguće ugovoriti i/ili ostvariti u vezi s vozilima iz programa. Bitne posebne pogodnosti i prednosti rabljenih vozila iz programa „Das WeltAuto“ su sljedeće:

Image of Paket usluga

Zamjena vozila (uzimanje vozila pod račun)

Trgovac Vam kao potencijalnim kupcima može ponuditi mogućnost otkupa Vašeg sadašnjeg vozila pod račun za rabljeno vozilo iz programa „Das WeltAuto“.

Probna vožnja

Potencijalni kupac može od trgovca zatražiti neobvezujuću probnu vožnju odabranog vozila. Naime, sva vozila ponuđena u sklopu programa „Das WeltAuto“ bi trebala, ukoliko je to moguće, biti u onom stanju koje potencijalnim kupcima omogućuje probnu vožnju odabranim rabljenim vozilom. Ukoliko vozilo nije odmah raspoloživo za probnu vožnju, istu možete ostvariti u određenom vremenskom razdoblju o kojem će Vas informirati trgovac.

Image of Paket usluga

Tehnička provjera vozila (tehnička provjera kvalitete)

Sva se rabljena vozila podvrgavaju tehničkom inspekcijskom pregledu vozila tako da vozila iz programa  „Das WeltAuto“ ispunjavaju sve zahtjeve predmetnog programa. Navedenim postupkom postiže se visoka kvaliteta usluge i transparentnost te se prilikom kupnje vozila može postupiti s povjerenjem u vozila.

Profesionalna priprema vozila

Sva su vozila iz programa rabljenih vozila „Das WeltAuto“ podvrgnuta inspekcijskom pregledu, eventualnom popravku i, prema potrebi, profesionalnom servisiranju u skladu sa standardima propisanim za provjeru.

Image of Paket usluga


Jamstvo za rabljena vozila „Das WeltAuto“

Za sva vozila iz programa rabljenih vozila „Das WeltAuto“ moguće je pod određenim uvjetima ugovoriti odgovarajuće jamstvo. Postoji više varijanti jamstva. Za više informacija o jamstvu obratite se ovlaštenim trgovcima.

Ovlašteni partneri


Financiranje i osiguranje (opcije financiranja)

Naši trgovci Vas mogu stručno informirati i savjetovati o različitim mogućnostima i opcijama financiranja kupnje rabljenih vozila. Više detalja o mogućnostima financiranja potražite kod ovlaštenog trgovca. 

Ovlašteni partneri


Originalna dodatna oprema / oprema vozila specifična za pojedinog kupca

Naši trgovci nude mogućnost opremanja rabljenih vozila originalnom dodatnom opremom (navigacijski sustavi, aluminijski naplatci itd.) . Trgovac će Vam rado pomoći pri odabiru originalne opreme. Pritom je za originalnu opremu potrebno kontaktirati trgovca koji je ujedno i ovlašteni trgovac marke vozila za koje je potrebna oprema.

Jamstvo povrata / pravo na povrat

Trgovac može ponuditi kupcu ugovaranje prava na povrat.  Navedeno pravo znači da kupac može, ukoliko nije zadovoljan rabljenim vozilom ili zaključi da bi njegovim potrebama ili ukusu odgovaralo drugo vozilo, unutar roka od 7 dana od dana isporuke rabljenog vozila kupljeno vozilo zamijeniti, pod određenim jamstvenim uvjetima, za drugo jednako vrijedno ili vrijednije vozilo iz ponude tog trgovca. Trgovac kupcu može naplatiti troškove amortizacije i korištenja vozila sukladno ugovorenim uvjetima.

Mobilno jamstvo

Trgovac vodi brigu o tome da kupac dobije odgovarajuće mobilno jamstvo. Obujam usluga mobilnog jamstva odgovara uslugama koje su utvrđene u brošuri “Mobilno jamstvo” (dostupno i na web stranicama marki Volkswagen koncerna u Republici Hrvatskoj) te se pravo na isto ostvaruje pod uvjetima navedenim u brošuri “Mobilno jamstvo”. Za više informacija o mobilnom jamstvu obratite se ovlaštenim trgovcima.


Ovlašteni partneri

language compare-large car-favorit searchagent up